Dag 23 - En bok som du har velat läsa en längre tid

 Eleanor & Park skriven av Rainbow Rowell 
 
 
Två ovanliga människor. En oemotståndlig kärlek...

Parks tråkiga tillvaro förändras när Eleanor hamnar bredvid honom på skolbussen. Rödhårig, storvuxen och konstigt klädd passar hon inte in. Men de funkar tillsammans. De möts i musiken, i serierna och en längtan bort. En oförglömlig berättelse om den första kärleken mot alla odds! 
 

Dag 22 - Den bästa boken du äger

Den här är jättesvår!! Av de jag äger är det nog Hungerspelen-triologin eller Nyckeln.
Förlåt om det blir lite upprepning av vissa böcker.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 21 - Favoritbok från din barndom

Jag glömde att skriva av dag 20 när jag skrev första inlägget och jag har ingen aning om vad det är på den dagen pinsamt. Om ni vet vad man ska göra på dag 20 så är det bara att kommentera. 
 
Jag skriver dag 21 idag istället ;) Det här är nästan den enklast frågan hitills för när jag var liten var jag BESATT av Kitty böckerna skrivna av Carolyn Keene. Jag läste både lill och stor Kitty. Jag började läsa de för att min mamma läste mycket "stor Kitty" när var liten och hade kvar flera av sina böcker som jag då fick. Jag har även en Kitty bok som min mormor hade när hon var liten. Mina mostrar har inga döttrar så deras Kitty böcker fick jag också. Jag tyckte de var spännande att läsa då hon var detektiv. Det ledde till att jag bara köpte fler och fler. 
 
Den här lådan är fylld av böcker och nästan alla av de är Kitty böcker. Jag har även läst fler Kitty böcker än vad jag har för jag lånade vissa på biblioteket. Kitty böckerna läste jag under flera års tid. Jag vet tyvärr inte när jag började läsa de eller när jag slutade. 
 
RSS 2.0